Axar.az
Yuxarı
Ana səhifə |     Manşetlər |     Arxiv |     Online ödəmə |     Mobil versiya
25 İyun 2018


Qəhvə qaraciyər xərçəngi riskini azaldır

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni bir araşdırmaya görə, gündə 3 fincan qəhvə içməklə qaraciyəri xərçəng xəstəliyindən qorumaq olar.

ABŞ Qastroentoloji Birliyinin rəsmi klinik jurnalında nəşr olunan yeni bir araşdırmaya görə, qəhvə ən çox rast gəlinən qaraciyər xərçəngi növü olan "hepatoselülər karsinoma" (HCC) riskini azaldır.

Araşdırmaya görə, dünyada ən çox rast gəlinən və tez ölümlə nəticələnən xərçəng növü olan qaraciyər xərçənginə qarşı qəhvənin risk azaldan təsiri var.

Tarix
2013.11.05 / 01:18
Müəllif
Ülkər Cəfərova
Şərhlər
Загрузка...
Digər xəbərlər

Qarğıdalı saçağı çayının inanılmaz faydaları

Təzyiqi normada saxlamaq üçün 2 qızıl qayda

Futbol infarkta səbəb ola bilər

Yemək yeyərkən bunları etməyin!

“Dodaq qənimi” olan klinika rəhbəri meydan oxudu - Video

Pambıq sahəsində zəhərlənmə: 141 nəfər... – Nazirlik

İstidə ürəyi qorumaq üçün 7 ən yaxşı məhsul

Azərbaycanla sərhəddə dəhşətli virus: 3 nəfər öldü

Ürəyi istinin təsirindən qoruyan faydalı içki

Yəhudi alimlərdən şok: Sağlam qida yoxdur – Səbəb

KULT
<>
Xəbər xətti
 

Səsvermə sona çatdı, nəticələr hesablanır

Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla