Yuxarı

Duzlu kələmin faydaları

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fermentləşdirilmiş qidalar bağırsaq sağlamlığı üçün yaxşıdır, çünki həzm üçün faydalı probiotiklər istehsal edir.

Axar.az Medianews.az-a istinadən xəbər verir ki, bunu qastroenteroloq Uill Bulseviç deyib.

O bildirib ki, mədə-bağırsaq traktının fəaliyyətini normallaşdırmaq üçün ən yaxşı məhsul duzlu kələmdir:

“Duzlu kələm həzmi yaxşılaşdıran, sağlam bağırsaq mikroflorasını dəstəkləyən və nəticədə immunitet sistemini gücləndirən antioksidantlar, C vitamini, lif və probiotiklərlə zəngindir”.

Tarix
2024.09.15 / 01:58
Müəllif
Axar.az
Digər xəbərlər

MN və BQXK Bakıda mühüm tədbirə başladı

Əliyev tələb, Paşinyan icra edir: Sənəddə Xocalı soyqırımı da var

İranın məntiqsizliyi: İsrail 7 cəbhədə uğur qazanır

Bərxudarovun yerinə təyin edilən general kimdir?

İlham Əliyevin ABŞ-ı sərt tənqidi – Niyə indi, nə baş verir?

Bu adama, onun titullarına, mövcudluğuna tüpürdüm

Ermənipərəst qüvvələr xam xəyala düşüb - Qafarov

ABŞ-ın məkrli planı: Bakıdan İrəvana təslim olmasını istəyirlər

İsraillə İranın birbaşa savaşı başlayır: nələr olacaq?

Ermənistan seçim etməlidir - XİN

KULT
<>
Xəbər xətti
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla