Yuxarı

Niyə həddindən artıq yetişmiş banan yemək olmaz?

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bir çoxları qəhvəyi və ya hətta qaralmış banan yeməkdə pis bir şey görmürlər. Ancaq başa düşməlisiniz ki, belə meyvələri sevmək çox xoşagəlməz nəticələrə səbəb ola bilər.

Axar.az Moderator.az-a istinadən xəbər verir ki, bunun insan sağlamlığına ciddi ziyan verməsi mümkündür.

Bəs, belə banan yeyən insan hansı problemlərlə üzləşə bilər?

Çox yetişmiş banan mədə və bağırsaqlara yükü ciddi şəkildə artırır. Banan nə qədər tünd olarsa, tərkibində bir o qədər tiramin olur. Bu birləşmə qan təzyiqini artırır.

Qəhvəyi bananda çoxlu şəkər var. Əgər bananda çürümə əlamətləri varsa, artıq onu yeməkdən tamamilə çəkinməlisiniz. İnsan belə meyvələrdən zəhərlənə bilər.

Tarix
2024.10.06 / 01:55
Müəllif
Axar.az
Digər xəbərlər

İlham Əliyev Almaniya prezidentinə başsağlığı verdi

Azərbaycan D-8-də: ölkəmiz üçün yeni imkanlar açılır

Əliyev Rusiyanı başa saldı ki, bu, qəbuledilməzdir! - Markedonov

Hindistandan Bakıya silah satmaq üçün gülünc “şərt”

Bakı və İrəvan üçün tarixi fürsət yaranıb - Fidan

Zaur Hüseynov niyə işdən çıxarıldı? - Səbəb

Gürcüstan parlamentariləri Bakıya gəlir

İlham Əliyev Pakistan baş nazirinə təşəkkür etdi

İlham Əliyevdən Sisiyə: Buna görə təbrik edirik!

Bu subyektlərin maliyyə hesabatlarının forması barədə qərar

KULT
<>
Xəbər xətti
  
  
  
  
  
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla