Yuxarı

Niyə həddindən artıq yetişmiş banan yemək olmaz?

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Niyə həddindən artıq yetişmiş banan yemək olmaz?

Bir çoxları qəhvəyi və ya hətta qaralmış banan yeməkdə pis bir şey görmürlər. Ancaq başa düşməlisiniz ki, belə meyvələri sevmək çox xoşagəlməz nəticələrə səbəb ola bilər.

Axar.az Moderator.az-a istinadən xəbər verir ki, bunun insan sağlamlığına ciddi ziyan verməsi mümkündür.

Bəs, belə banan yeyən insan hansı problemlərlə üzləşə bilər?

Çox yetişmiş banan mədə və bağırsaqlara yükü ciddi şəkildə artırır. Banan nə qədər tünd olarsa, tərkibində bir o qədər tiramin olur. Bu birləşmə qan təzyiqini artırır.

Qəhvəyi bananda çoxlu şəkər var. Əgər bananda çürümə əlamətləri varsa, artıq onu yeməkdən tamamilə çəkinməlisiniz. İnsan belə meyvələrdən zəhərlənə bilər.

Tarix
2024.10.06 / 01:55
Müəllif
Axar.az
Digər xəbərlər

Azərbaycanla İraq arasında viza rejimi sadələşdirilir?

Azərbaycan BMT-nin iki komissiyasına üzv seçildi

Tiflis Bakıya yox deməyib, ancaq elə qiymət təyin edib ki...

Bu, azərbaycanlıların hüquqlarının pozulmasıdır - Marino

Moskva ilə məsləhətləşmələr aparıldı: Bakıdakı 11 rus...

Sabah Rafael Hüseynov VHP-dən qovulacaq?

Prezidentin yeni təyin etdiyi rektor kimdir? - Dosye

İşçilər üçün şad xəbər: Maaş daha tez veriləcək...

Polis gücləndirilmiş iş rejiminə keçdi - Video

Konqresə Azərbaycanla bağlı qanun layihəsi təqdim olundu

KULT
<>
Xəbər xətti
  
  
  
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla