Yuxarı

Niyə həddindən artıq yetişmiş banan yemək olmaz?

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bir çoxları qəhvəyi və ya hətta qaralmış banan yeməkdə pis bir şey görmürlər. Ancaq başa düşməlisiniz ki, belə meyvələri sevmək çox xoşagəlməz nəticələrə səbəb ola bilər.

Axar.az Moderator.az-a istinadən xəbər verir ki, bunun insan sağlamlığına ciddi ziyan verməsi mümkündür.

Bəs, belə banan yeyən insan hansı problemlərlə üzləşə bilər?

Çox yetişmiş banan mədə və bağırsaqlara yükü ciddi şəkildə artırır. Banan nə qədər tünd olarsa, tərkibində bir o qədər tiramin olur. Bu birləşmə qan təzyiqini artırır.

Qəhvəyi bananda çoxlu şəkər var. Əgər bananda çürümə əlamətləri varsa, artıq onu yeməkdən tamamilə çəkinməlisiniz. İnsan belə meyvələrdən zəhərlənə bilər.

Tarix
2024.10.06 / 01:55
Müəllif
Axar.az
Şərhlər
Digər xəbərlər

Ermənistan seçim etməlidir - XİN

Bu, bütün azərbaycanlıların qürur mənbəyidir - Əmirbəyov

Bakıya bir həftədə II zərbə: Biz nəyi və niyə gözləyirik?

Ermənistan və Fransanın addımları iflasa uğradı - Bakı

Məmmədov Türkiyədə siyasi məsləhətləşmələr apardı

Ermənistanın bu açıqlamaları manipulyasiyadır - XİN

MM-dən XİN-ə: ABŞ Qafqaza geosiyasi rəqabət gətirir

ABŞ heç vaxt öz məsuliyyətini dərk etməyib - Müraciət

Ermənistan bu məsələni həll etməlidir - Əmirbəyov

Deputatlardan Bayramova müraciət: ABŞ-la sazişlərə xitam verilsin!

KULT
<>
Xəbər xətti
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla