Yuxarı

Niyə həddindən artıq yetişmiş banan yemək olmaz?

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Niyə həddindən artıq yetişmiş banan yemək olmaz?

Bir çoxları qəhvəyi və ya hətta qaralmış banan yeməkdə pis bir şey görmürlər. Ancaq başa düşməlisiniz ki, belə meyvələri sevmək çox xoşagəlməz nəticələrə səbəb ola bilər.

Axar.az Moderator.az-a istinadən xəbər verir ki, bunun insan sağlamlığına ciddi ziyan verməsi mümkündür.

Bəs, belə banan yeyən insan hansı problemlərlə üzləşə bilər?

Çox yetişmiş banan mədə və bağırsaqlara yükü ciddi şəkildə artırır. Banan nə qədər tünd olarsa, tərkibində bir o qədər tiramin olur. Bu birləşmə qan təzyiqini artırır.

Qəhvəyi bananda çoxlu şəkər var. Əgər bananda çürümə əlamətləri varsa, artıq onu yeməkdən tamamilə çəkinməlisiniz. İnsan belə meyvələrdən zəhərlənə bilər.

Tarix
2024.10.06 / 01:55
Müəllif
Axar.az
Digər xəbərlər

Rəşt–Astara dəmir yolu nə vaxt hazır olacaq? - İrandan açıqlama

Bakı ilə Roma arasında hərbi əməkdaşlıq müzakirə olundu

Prezidentin səhhəti pisləşəndə Mehdiyev Moskvaya zəng etdi

Azərbaycanda Vatsap istifadəçilərinə xəbərdarlıq

Bakının üç rayonunda qaz təchizatı dayandırılır

Bakı onlarla tərəfdaşlığa sadiqdir - XİN rəsmisi

Azərbaycan və Niderland arasında mühüm müzakirə

FHN yanında İctimai şuranın üzvləri bir araya gəldi

Ermənistanla sərhəddə mina partlayışı: XİN-dən reaksiya

Mirzoyan Rubionun müavini ilə görüşdü

KULT
<>
Xəbər xətti
  
  
  
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla