Yuxarı

Kolbasa qadınlarda xərçəng yaradır

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şotlandiya alimləri kolbasa və sosiskaların insanda xərçəng xəstəlikləri riskini artırdığı qənaətinə gəliblər.

Axar.az xəbər verir ki, müvafiq məlumatla bağlı bəyanat Avropa Xərçəng Jurnalında (EJC) dərc olunub.

Qlazqo Universitetinin mütəxəssisləri orta yaşlı qadınların qatıldığı 260 min nəfər arasında tədqiqat aparıblar. Tədqiqat nəticəsində məlum olub ki, gündə cəmi doqquz qram kolbasa məhsulu qəbul edən qadınlarda döş xərçənginin inkişafı ehtimalının 15 faiz artır.

Tarix
2018.01.04 / 17:51
Müəllif
Ülkər Həsənova
Şərhlər
Digər xəbərlər

Bakı ilə sülh qısa zamanda imzalanmalıdır - Ərdoğan

ABŞ-ın İrəvandakı səfirindən Bakı ilə razılaşmaya reaksiya

Baş nazir Azərbaycandakı türk şirkətlərinin sayını açıqladı

Ceyhun Bayramov Bin Nunla görüşdü

DTX Akademiyasında Heydər Əliyevlə bağlı konfrans - Foto

Bolqarıstan liderinin Bakı səfəri başa çatdı

Abşeronda Heydər Əliyevlə bağlı tədbir keçirildi - Foto

Prezident və xanımı Bakıda gimnastika arenasında

İrəvan və Bakı sübut edə bilər ki, sülh üçün... - "Figaro"

Əsədov Əliyevin məktubunu Ərdoğana təqdim etdi

KULT
<>
Xəbər xətti
  
  
  
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla