Axar.az
Yuxarı
Ana səhifə |     Manşetlər |     Arxiv |     Online ödəmə |     Mobil versiya
20 İyul 2018


Kolbasa qadınlarda xərçəng yaradır

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şotlandiya alimləri kolbasa və sosiskaların insanda xərçəng xəstəlikləri riskini artırdığı qənaətinə gəliblər.

Axar.az xəbər verir ki, müvafiq məlumatla bağlı bəyanat Avropa Xərçəng Jurnalında (EJC) dərc olunub.

Qlazqo Universitetinin mütəxəssisləri orta yaşlı qadınların qatıldığı 260 min nəfər arasında tədqiqat aparıblar. Tədqiqat nəticəsində məlum olub ki, gündə cəmi doqquz qram kolbasa məhsulu qəbul edən qadınlarda döş xərçənginin inkişafı ehtimalının 15 faiz artır.

Tarix
2018.01.04 / 17:51
Müəllif
Ülkər Həsənova
Şərhlər
Загрузка...
Digər xəbərlər

Arı sancan gənci öldürən həkimi bu şəxs himayə edir – Şikayət

Bütün qadın problemləri buradan qaynaqlanır

Kondisionerlər insanlara ölüm gətirir – Diqqət!

Ağciyəri qorumaq üçün bunları yeyin

Qarpızı ilıq yeyin, çünki...

Suda boğulanlara ilk tibbi yardımı necə göstərməliyik?

Dəniz suyu uşaqlarda bu xəstəlikləri yaradır - Təhlükə

Piy əridən 5 məhsulun adı açıqlandı

Qırışlara qarşı təbii maskalar...

Azərbaycanda insanlar ən çox hansı səbəbdən ölür?

KULT
<>
Xəbər xətti
 

Səsvermə sona çatdı, nəticələr hesablanır

Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla