Yuxarı

Kolbasa qadınlarda xərçəng yaradır

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şotlandiya alimləri kolbasa və sosiskaların insanda xərçəng xəstəlikləri riskini artırdığı qənaətinə gəliblər.

Axar.az xəbər verir ki, müvafiq məlumatla bağlı bəyanat Avropa Xərçəng Jurnalında (EJC) dərc olunub.

Qlazqo Universitetinin mütəxəssisləri orta yaşlı qadınların qatıldığı 260 min nəfər arasında tədqiqat aparıblar. Tədqiqat nəticəsində məlum olub ki, gündə cəmi doqquz qram kolbasa məhsulu qəbul edən qadınlarda döş xərçənginin inkişafı ehtimalının 15 faiz artır.

Tarix
2018.01.04 / 17:51
Müəllif
Ülkər Həsənova
Şərhlər
Digər xəbərlər

Kral da Bakıya dəvət olundu

BƏM-də Bakının İrəvana qarşı iddiası: dinləmələr başa çatdı

Əliyev nə istəsə, verəcəm… - Paşinyan təəccübləndirib?

Leyen Bakıya dəvət olundu

Qafqazda sülh Avrasiya üçün təhlükəsizlik məsələsidir

Bakının bu ərazisi plana düşdü: söküləcək

Səudiyyə Həcc ziyarəti ilə bağlı zəvvarlara müraciət etdi

Qazaxla sərhədin delimitasiyası başa çatdı - Xaçatryan

Nazir həbs olunan müdirin yerinə Ağayevi təyin etdi

Ermənistan niyə Azərbaycandan qaz almaq istəyir?

KULT
<>
Xəbər xətti
  
  
  
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla