Axar.az
Yuxarı
Ana səhifə |     Manşetlər |     Arxiv |     Online ödəmə |     Mobil versiya
20 Yanvar 2018


Kolbasa qadınlarda xərçəng yaradır

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şotlandiya alimləri kolbasa və sosiskaların insanda xərçəng xəstəlikləri riskini artırdığı qənaətinə gəliblər.

Axar.az xəbər verir ki, müvafiq məlumatla bağlı bəyanat Avropa Xərçəng Jurnalında (EJC) dərc olunub.

Qlazqo Universitetinin mütəxəssisləri orta yaşlı qadınların qatıldığı 260 min nəfər arasında tədqiqat aparıblar. Tədqiqat nəticəsində məlum olub ki, gündə cəmi doqquz qram kolbasa məhsulu qəbul edən qadınlarda döş xərçənginin inkişafı ehtimalının 15 faiz artır.

Tarix
2018.01.04 / 17:51
Müəllif
Ülkər Həsənova
Şərhlər
loading...
Digər xəbərlər

Asqıranda burnunuzu tutmayın, çünki...

Bakıda 52 yaşlı qadın əkiz dünyaya gətirdi - Foto

Azərbaycanda vərəmlə bağlı ilk - Epidemioloji xəritə

Tanınmış aparıcının halı pisləşdi - Foto

Alman mütəxəssis Bakıya gəlir - Qəbul

Barmaqlarınızda bu dəyişiklik varsa... - Təhlükəli simptom

Bu, ölümlə nəticələnə bilər, peyvənd olunun – Pediatr

Uzun müddət TV izləməyin ağır fəsadı – Həkim

Ürək üçün ən faydalı yağ müəyyən edildi

24 nəfərə telesəhiyyə vasitəsilə məsləhət verildi

KULT
<>
Xəbər xətti
 
  
  
  
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla