Axar.az
Yuxarı
Ana səhifə |     Manşetlər |     Arxiv |     Online ödəmə |     Mobil versiya
20 Oktyabr 2018


Kolbasa qadınlarda xərçəng yaradır

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şotlandiya alimləri kolbasa və sosiskaların insanda xərçəng xəstəlikləri riskini artırdığı qənaətinə gəliblər.

Axar.az xəbər verir ki, müvafiq məlumatla bağlı bəyanat Avropa Xərçəng Jurnalında (EJC) dərc olunub.

Qlazqo Universitetinin mütəxəssisləri orta yaşlı qadınların qatıldığı 260 min nəfər arasında tədqiqat aparıblar. Tədqiqat nəticəsində məlum olub ki, gündə cəmi doqquz qram kolbasa məhsulu qəbul edən qadınlarda döş xərçənginin inkişafı ehtimalının 15 faiz artır.

Tarix
2018.01.04 / 17:51
Müəllif
Ülkər Həsənova
Şərhlər
Загрузка...
Digər xəbərlər

Bu xəstəlik insanı daha tez qocaldır

Sevinc Əliyevanın köməyinizə ehtiyacı var - Foto

“Elmed”dən möhtəşəm addım: pulsuz müayinə, dərman... - Foto

3 ən ziyanlı gigiyenik vərdiş...

Öskürəyi əla müalicə edən 50 qəpiklik vasitə...

Xərçəngin 2 əsas səbəbi...

Uşaqlar niyə anaları ilə yatmaq istəyir?

Pediatrdan xəbərdarlıq: Körpələri öpməyin

Rəşid Mahmudovun səhhəti ilə bağlı - Son xəbər

34 yaşlı gəncin öldüyü klinikadan – Açıqlama

KULT
<>
Xəbər xətti
 
  
  
  
  
  
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla