Axar.az
Yuxarı
Ana səhifə |     Manşetlər |     Arxiv |     Online ödəmə |     Mobil versiya
26 May 2020


Qatıq su salırsa, əsla atmayın: xərçəngə qarşı...

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Qatıq kalsium və protein qaynağı olduğundan hər yaş qrupuna daxil insanlara daim məsləhət görülən məhsullardandır. Ağartı məhsulu gündəlik vitamin və mineral ehtiyacını qarşılamağa yardımçı olur.

Axar.az Publika.az-a istinadən xəbər verir ki, qatıq qədər onun suyunun da faydaları saymaqla bitmir. Yeməklərə, xüsusilə şorbalara əlavə olunduqda xüsusi ləzzət qatır. Qatıq suyu qatıq qədər xərçəngin qarşısını alır və ayran kimi içiləndə orqanizmdəki xərçəng hüceyrələri ilə mübarizə aparır. Böyrəklərdə qum və daşın əriməsinə kömək edir.

200 qr qatığın qida dəyəri

Karbohidrat – 9,32 qr

Protein – 6,94 qr

Yağ – 6,5 qr

Lif – 0 qr

Xolesterol – 26 mq

Tarix
2020.05.13 / 02:21
Müəllif
Axar.az
Şərhlər
Digər xəbərlər

Tez-tez xəstələnənlərin diqqətinə: bu çayı için

Koronaya yoluxan pasiyentə ağciyər köçürüldü

Beyin və ürəyin şəfası bundadır...

Antibiotiklərdən istifadə edənlərin - Nəzərinə

ÜST-ün Bakı nümayəndəsi: İlin sonuna kimi... - Video

Yoluxmaların sayında artım var - Harmancı

İmmuniteti gücləndirən - Vasitələr

Viruslardan qorunmaq üçün bunları edin

“Remdisivir” koronanın qarşısını alacaq – Həkim

Həkimdən xəbərdarlıq: Bu vitamini qəbul etməyin

KULT
<>
Xəbər xətti
 
  
  
  
  
yatsan
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla