Yuxarı

Qatıq su salırsa, əsla atmayın: xərçəngə qarşı...

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Qatıq kalsium və protein qaynağı olduğundan hər yaş qrupuna daxil insanlara daim məsləhət görülən məhsullardandır. Ağartı məhsulu gündəlik vitamin və mineral ehtiyacını qarşılamağa yardımçı olur.

Axar.az Publika.az-a istinadən xəbər verir ki, qatıq qədər onun suyunun da faydaları saymaqla bitmir. Yeməklərə, xüsusilə şorbalara əlavə olunduqda xüsusi ləzzət qatır. Qatıq suyu qatıq qədər xərçəngin qarşısını alır və ayran kimi içiləndə orqanizmdəki xərçəng hüceyrələri ilə mübarizə aparır. Böyrəklərdə qum və daşın əriməsinə kömək edir.

200 qr qatığın qida dəyəri

Karbohidrat – 9,32 qr

Protein – 6,94 qr

Yağ – 6,5 qr

Lif – 0 qr

Xolesterol – 26 mq

Tarix
2020.05.13 / 02:21
Müəllif
Axar.az
Digər xəbərlər

57 ölkənin sərt bəyanatı günü Təl-Əviv hücuma keçdi

Putinin masasındakı “gizli qovluq”da nələr var? - Şok faktlar

Ermənilər Göyçədən gedir: Qərbi Zəngəzurda nə baş verir?

Trampın tələbi: AB kimi seçəcək? - "Le Monde"

Azərbaycan müdafiə xərclərini artırır - MN

Xəzər dənizi ilə bağlı kritik görüş

Hava limanından Əhmədliyə London taksisinin qiyməti şok etdi

Ağalarovun restoranında toy edən məmur işdən çıxarıldı

Bayramov özbəkistanlı həmkarı ilə görüşdü

Xəzərin Azərbaycan hissəsində tornado təkrarlana bilər?

KULT
<>
Xəbər xətti
  
  
  
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla