Yuxarı

Qatıq su salırsa, əsla atmayın: xərçəngə qarşı...

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Qatıq kalsium və protein qaynağı olduğundan hər yaş qrupuna daxil insanlara daim məsləhət görülən məhsullardandır. Ağartı məhsulu gündəlik vitamin və mineral ehtiyacını qarşılamağa yardımçı olur.

Axar.az Publika.az-a istinadən xəbər verir ki, qatıq qədər onun suyunun da faydaları saymaqla bitmir. Yeməklərə, xüsusilə şorbalara əlavə olunduqda xüsusi ləzzət qatır. Qatıq suyu qatıq qədər xərçəngin qarşısını alır və ayran kimi içiləndə orqanizmdəki xərçəng hüceyrələri ilə mübarizə aparır. Böyrəklərdə qum və daşın əriməsinə kömək edir.

200 qr qatığın qida dəyəri

Karbohidrat – 9,32 qr

Protein – 6,94 qr

Yağ – 6,5 qr

Lif – 0 qr

Xolesterol – 26 mq

Tarix
2020.05.13 / 02:21
Müəllif
Axar.az
Şərhlər
Digər xəbərlər

İlham Əliyev Moskvaya gedir

İlham Əliyev Berlində Şoltsla görüşəcək

Bakının qaldırdığı ilkin etirazlara dair dinləmələr... - Haaqa

Bayramov Fələstinin baş naziri ilə danışdı: Qəzzadakı vəziyyət...

Sülhməramlıların texnikalarının ilk partiyası... - Video

İsrailin İrana zərbəsi: Uçuşlar dayandırıldı

Pənahov Maldivə getdi: Seçkiləri müşahidə edəcək

ABŞ buna görə Bakını təbrik etməli idi... - Deputat

Deputatdan tələb: Ləyaqəti varsa, Prezidentdən üzr istəsin!

Sülhməramlılar çıxır, Rusiyanı ləkələmək istəyəcəklər

KULT
<>
Xəbər xətti
  
  
  
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla