Yuxarı

Qatıq su salırsa, əsla atmayın: xərçəngə qarşı...

Ana səhifə Sağlıq
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Qatıq su salırsa, əsla atmayın: xərçəngə qarşı...

Qatıq kalsium və protein qaynağı olduğundan hər yaş qrupuna daxil insanlara daim məsləhət görülən məhsullardandır. Ağartı məhsulu gündəlik vitamin və mineral ehtiyacını qarşılamağa yardımçı olur.

Axar.az Publika.az-a istinadən xəbər verir ki, qatıq qədər onun suyunun da faydaları saymaqla bitmir. Yeməklərə, xüsusilə şorbalara əlavə olunduqda xüsusi ləzzət qatır. Qatıq suyu qatıq qədər xərçəngin qarşısını alır və ayran kimi içiləndə orqanizmdəki xərçəng hüceyrələri ilə mübarizə aparır. Böyrəklərdə qum və daşın əriməsinə kömək edir.

200 qr qatığın qida dəyəri

Karbohidrat – 9,32 qr

Protein – 6,94 qr

Yağ – 6,5 qr

Lif – 0 qr

Xolesterol – 26 mq

Tarix
2020.05.13 / 02:21
Müəllif
Axar.az
Digər xəbərlər

Azərbaycanla ABŞ-ın bu fəaliyyəti hələ yeni başlayır

Samirə Əfəndi: Qazaxıstanda məni öldürüb atsaydılar... - Video

Xələf Xələfov Hakan Fidanla görüşdü

Vardanyanın məhkəməsi: onların ifadələri dinlənildi

30 təşkilat azərbaycanlı məhbuslara görə bəyanat yaydı

Ceyhun Bayramov Vatikanın arxiyepiskopu ilə görüşdü

İlham Əliyevlə Bruney Sultanı arasında məktub mübadiləsi...

Azərbaycan-Gürcüstan birgə şirkəti bu tenderdən kənarlaşdırıldı

ABŞ Azərbaycan qazının satılmasının qarşısını alıb?

Qazaxıstan AZAL təyyarəsi ilə bağlı daha bir açıqlama yaydı

KULT
<>
Xəbər xətti
  
  
  
Axar.az'da reklam Bağla
Reklam
Bize yazin Bağla