Pivə çoxlarının sevdiyi içki növüdür. Bu içkini ilin
bütün fəsillərində dadmaq mümkündür.
Lakin pivə
həvəskarları pivənin kökəlmə prosesini sürətləndirdiyinə görə çox
vaxt özlərinə müəyyən məhdudiyyətlər qoymağa məcbur olurlar. Amma
bunun da çarəsi tapılıb. Artıq pivə həvəskarları kökəlmələrinə görə
narahat olmaya bilərlər. Belə ki, Meksikada yerli pivə bişirənlər
arıqlamaq üçün "pəhrizli" pivə istehsal
ediblər.
Pivə bişirənlər bir neçə il təcrübə aparandan sonra "aqava"
şirəsinin və mayanın ideal nisbətini tapmağa müvəffəq olublar.
Bildirək ki, içki dadına görə tekilanı xatırladır. Lakin bu içki
bir neçə dəfə az kalori təşkil edir və unikal mikroelementlər,
artıq yaranan yağın yanmasına kömək edir.
Meksikalılar bu pəhrizli pivəni, artıq qiymətləndiriblər və bu
onların çox xoşuna gəlib. Pəhrizli pivənin müəllifləri bu pivənin
istehsalını və satış nöqtələrinin sayını artırıblar.